Päivän Menu – Verra 360°

Mitä hyvinvointi merkitsee sinulle? Ehkäpä terveyttä, sujuvaa perhearkea, mielekästä vapaa-aikaa ja kiinnostavaa työtä. Hyvinvointi on kokonaisuus, ikäänkuin näiden siivujen muodostama pitsa, höyryävän kuuma, rapea ja herkullinen. Pizza perjantai on taloyhtiöissäkin tuttu juttu mutta taloyhtiön hyvinvointi on uutta. Taloyhtiön hyvinvoinnissa on kyse siitä, että kaikki asukkaat otetaan tiiviimmin mukaan yhteiseen tekemiseen ja synnytetään positiivinen kierre, joka lisää hyvinvointia. Eräs keino saada asukkaita mukaan on tehdä taloyhtiön toiminnasta ymmärrettävämpää hyvinvoinnin kautta. Viimeisin tilinpäätös ja tase sopivat yhtiökokouksen menuun, mutta pihaparlamenttiin helpommin lähetysttävä puheenaihe voisi olla taloyhtiön hyvinvointi. Siinäkin yksi siivu tosin on talous, mistä puhuminen lienee makuasia.

Asukkaat eivät ole tyhmiä, mutta monet perinteisen isännöinnin tavat esittää asioita tuntuvat tyhmiltä, mikä voi vetää ilmeen mutruun – kuin kaprikset ekalla kerralla. Meillä Verralla vedetään suupielet ylöspäin ja leivotaan tyhmät tavat uusiksi ja paremmiksi. Huolellisen vaivaamisen lopputuloksena syntyi Verra 360°-mittari. Se ei kerro pitsan paistolämpötilaa, mutta se kertoo taloyhtiön hyvinvoinnista. 

Verra 360° sisältää siivut hallitukselle, isännöinnille, taloudelle, kiinteistölle ja asukkaille. Verra 360° näyttää helppotajuisesti alakoululaisesta vaariin ”missä taloyhtiössä mennään” eli kuinka hyvin taloyhtiö voi. Hyvinvoivassa taloyhtiössä Verra 360° siivut ovat vihreitä, mikä tarkoittaa, että asiat ovat kunnossa ja voidaan keskittyä jatkuvaan parantamiseen. Päinvastaisessa tapauksessa mittarissa näkyy punaista ja keltaista. Paprikan makuinahan nämä ovat vihreää makeampia, vaikkakin taloyhtiöiden tapauksessa juuri vihreää soisi näkevänsä mahdollisimman paljon. Jos hyvinvointi olisi syötävää, valintani olisi Parmiano. Olivatpa värit mitkä tahansa, tärkeintä on laittaa hyvinvoinnin kierre alkuun, ota siis yhteyttä jo tänään.

Jaa kirjoitus:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *